MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Φλερτάρει» με τα κυπριακά χωρικά ύδατα το Barbaros (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

 Τα τουρκικά παιχνίδια με το «Barbaros» συνεχίζονται… Παραμένει εκτός χωρικών υδάτων το τουρκικό σεισμογραφικό αλλά κοντά στον Απόστολο Αντρέα βρίσκεται το υποστηρικτικό πλοίο “BRAVO SUPPORTER”.

Advertisement

Παιχνίδια νεύρων από την Τουρκία καθώς σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το τουρκικό σεισμογραφικό «Barbaros» από τα κυπριακά χωρικά ύδατα χωρίς… ωστόσο να έχει εισέλθει εντός τους.

Το τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο έχει δηλωθεί με βάση τη NAVTEX που έκδωσε η Τουρκία ότι θα πραγματοποιήσει παράνομες έρευνες στην περιοχή του Κόλπου της Αμμοχώστου σηματοδοτώντας έτσι νέο κύκλο προκλήσεων εντός των χωρικών υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

screenhunter_7195-apr-22-09-47

screenhunter_7198-apr-22-12-28

Παρόλα αυτά για δεύτερη ημέρα περιτριγυρίζει τα κυπριακά χωρικά ύδατα χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε αυτά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.com, το Barbaros βρίσκεται βόρεια της χερσονήσου της Καρπασίας ενώ το υποστηρικτικό πλοίο “BRAVO SUPPORTER” πλέει κοντά στον κόλπο του Αποστόλου Ανδρέα.

screenhunter_7193-apr-22-08-35
Με βάση τα δεδομένα ναυσιπλοΐας το Barbaros έχει ως προορισμό του την «υπεράκτια Τουρκία» ενώ το συνοδευτικό αναφέρει ως προορισμό το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

ghg

cats999

Σεργιανίζει το Barbaros υπό το βλέμμα της Λευκωσίας

Με σοβαρότητα παρακολουθούνται οι εξελίξεις και αξιολογούνται συνεχώς τα δεδομένα σε σχέση με τις Τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή επανέλαβε ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος τόνισε ότι οι δημόσιες δηλώσεις δεν εξυπηρετούν τον στόχο.

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάφο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, επεσήμανε ότι ήδη έχουν τροχοδρομηθεί οι αντιδράσεις της δικής μας πλευράς.

Σε χθεσινές του δηλώσεις είπε ότι η Τουρκία με την έκδοση NAVTEX και την κάθοδο του Barbaros στοχεύει στη δημιουργία γκρίζων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς επίσης να πλήξει τομείς της κυπριακής οικονομίας.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network