MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φιλικός Έλεγχος Οχημάτων για Οδική Ασφάλεια πριν το καλοκαίρι

Advertisement

Sponsored by exness

Δράση της Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με την Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Reaction, μαζί με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και τη συμμετοχή μελών του Δικτύου SupportCY.

Η Τράπεζα Κύπρου και η Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του  Οργανισμού Reaction, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και τη συμμετοχή μελών του Δικτύου SupportCY, συμβάλλουν στην πραγματοποίηση μιας νέας μεγάλης δράσης που αφορά στην οδική μας ασφάλεια.

Advertisement

Η δράση κάτω από τον τίτλο «Φιλικός Έλεγχος Οχημάτων για Οδική Ασφάλεια πριν το καλοκαίρι», που βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου, έχει πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν από τον οργανισμό Reaction για ευαισθητοποίηση των χρηστών του οδικού δικτύου. Φέτος η δράση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τη συνεισφορά της Υπηρεσίας Καρτών της Τράπεζας Κύπρου καθώς επίσης και με τη συνεργασία άλλων μελών του δικτύου SupportCY.

Έτσι κατά τη διάρκειά της, πέρα από τις ενημερωτικές δραστηριότητες που θα την πλαισιώνουν, πραγματοποιείται ένας φιλικός έλεγχος 5-σημείων του αυτοκινήτου σας σε προκαθορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, από ομάδα ειδικών, στελεχών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και μηχανικών, με την υποστήριξη και του προσωπικού της Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Reaction.

Με αφορμή την υλοποίηση της δράσης, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εργασιών και Συνεργασιών της Υπηρεσίας Καρτών της Τράπεζας Κύπρου Κυριάκος Σιημιλλάς, σημειώνει: «Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν άνθρωποι και οργανωμένα σύνολα, που με συνέπεια μας θυμίζουν πόσο σημαντική είναι η οδική ασφάλεια για εμάς και τις οικογένειες μας και που έμπρακτα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για πράγματα που εμείς αμελούμε να κάνουμε».

Κατά την ολοκλήρωση της δράσης, οι διοργανωτές θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα των ελέγχων και των όσων έχουν εντοπιστεί.

Παρόλο που ο φιλικός έλεγχος οχημάτων πραγματοποιείται ανώνυμα, εάν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων επιθυμούν, μπορούν, σκανάροντας ένα QR code αμέσως μετά την ολοκλήρωση του, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό που θα κληρώσει κουπόνια για αγορά ελαστικών και δωρεάν κουπόνια για βενζίνη σε τυχερούς συμμετέχοντες.

Στη δράση πέρα από την Τράπεζα Κύπρου και τον Οργανισμό Reaction, συμμετέχουν τα μέλη του SupportCY: Petrolina/Bridgestone, Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, Mangas Home Improvements, AnconArt.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal