MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας και δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού οστών

Advertisement

Sponsored by exness

Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας και δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού οστών – Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν προς οικονομική στήριξη της Νικολέτας Χρυσάνθου

Φιλανθρωπικό σκοπευτικό αγώνα διοργανώνει ο κυνηγητικός σύλλογος ΑΕΤΟΣ Εμπας προς στήριξη της Νικολέττας Χρυσάνθου, η οποία δίνει μάχη για να νικήσει την λευχαιμία σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δειγματοληψίες για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών «αυτή την φόρα στόχος δεν θα είναι να αναδείξουμε νικητή αλλά να βοηθήσουμε οικονομικά μια πραγματική αγωνίστρια». Ο φιλανθρωπικός Σκοπευτικός αγώνας θα γίνει στο σκοπευτήριο Πάφου.

Επίσης σε συνεργασία με το Evangelismos Private Hospital Paphos θα διενεργούνται στον ίδιο χώρο δειγματοληψίες συμβατού δότη μυελού των οστών από τις 11:00 μέχρι 13:00.

Όλα τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα δοθούν προς οικονομική στήριξη της Νικολέτας και θα γίνονται δεκτές εισφορές. Ώρες διεξαγωγής του αγώνα είναι 9:00-14:00, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network