MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά οργάνωσε η αστυνομία Βρετανικών Βάσεων

Advertisement

Sponsored by exness

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά οργάνωσε η αστυνομία των ΒΒ – Με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Αντικαρκινικό

Με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και για ευάλωτα μέλη των κοινοτήτων της περιοχής τους, η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διοργάνωσε ποδοσφαιρικό τουρνουά, σε συνεργασία με την ΚΟΠ και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Advertisement

Η εκδήλωση, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση των ΒΒ, έγινε πριν από δυο εβδομάδες στο Happy Valley, στην παρουσία χιλίων περίπου ατόμων, μεταξύ αυτών βουλευτών, προέδρων κοινοτικών συμβουλίων, του Διοικητή των ΒΒ, υποπτέραρχου Peter Squires και του αστυνομικού διευθυντή των ΒΒ, Ντίνου Πέτρου.

Σε δήλωση του, ο κ.Πέτρου εξέφρασε τη δέσμευση «να βοηθάμε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και συνδέσμους, οι οποίοι παρέχουν τόσα πολλά για να βοηθήσουν όσους πάσχουν από καρκίνο και επιπλέον, να παρέχουμε ανακούφιση σε μέλη της κοινότητας μας που έχουν ανάγκη».

«Με αυτό το τουρνουά, στοχεύουμε να έρθουμε πιο κοντά στη νεότερη γενιά μας και ταυτόχρονα να τη διδάξουμε για φιλανθρωπικές δραστηριότητες», συμπλήρωσε.

Ο κοινοτάρχης Τραχωνίου, Κυριάκος Χριστοδούλου, προστίθεται, ευχαρίστησε την αστυνομία των ΒΒ η οποία «έχει κάνει πολλά όσον αφορά τη φιλανθρωπία και την αστυνόμευση, κάνοντας τις κοινότητες μας ασφαλείς».

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από €5.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί από την εκδήλωση και αναμένονται περισσότερα, καθώς οι εισφορές συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network