MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φιλανθρωπικές προσφορές μέσα στις γιορτές

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου η εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ρουχισμού που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (ΣΙΚΑΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος «καλεί τα μέλη του και οποιοδήποτε άλλο άτομο ή φορέα επιθυμεί να συμμετέχει στη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού με σκοπό την παράδοσή τους σε κοινωφελής οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις της Επαρχίας Αμμοχώστου για στήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

Advertisement

Η συλλογή των τροφίμων και ρουχισμού που ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί αύριο 29 του μήνα και θα παραδοθούν σε όσους έχουν ανάγκη πριν την Πρωτοχρονιά.

Οσοι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν καλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ι.Κ.Α.Α.

H Laiko Cosmos Trading ltd στήριξε το έργο ΜΚΟ εν όψει των Χριστουγέννων

Συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, η Laiko Cosmos Trading Ltd πραγματοποίησε εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, μια σειρά από ενέργειες στηρίζοντας το έργο και την προσπάθεια διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, κοινοτικών παντοπωλείων και άλλων κοινωφελή οργανισμών.

Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα της εταιρείας παραδόθηκαν στο Συσσίτιο Λάρνακας, στην Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης, στον Οργανισμό «Hope For Children» στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αλκυονίδες, στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων «Πουρνάρα», στο Κοινοτικό Παντοπωλείο Λάρνακας, στο Κοινοτικό Παντοπωλείο Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου, στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων «Κοφίνου» και στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.
Αριθμός προϊόντων δόθηκε και σε αρκετούς Συνδέσμους Γονέων για να ετοιμαστούν δωράκια για τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Επιπρόσθετα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και ευαισθησία της στα μικρά παιδιά, η Laiko Cosmos Trading Ltd, όπως κάθε χρόνο, ετοίμασε με τη συμμετοχή του προσωπικού της, δωράκια τα οποία παραδοθήκαν στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος.

Επίσης, στήριξε τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» δημιουργώντας φιλανθρωπικό παζαράκι με τις δημιουργίες των παιδιών και χορήγησε το πρόγραμμα «Majestic Therapy Horses» για τις επισκέψεις τους στο Μακάριο Νοσοκομείο για στήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται.

Γκολ στη Ζωή: Δώρισε 50 Καλάθια Αγάπης σε οικογένειες για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Ο Εθελοντικός- Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή επέλεξε στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας του με το μήνυμα, ‘Χριστούγεννα Για Όλους’ να προσφέρει Καλάθια Αγάπης σε 50 οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Η ενέργεια εντάχθηκε στο πλαίσιο της 27ης Εβδομάδας Εθελοντισμού (1-8 Δεκεμβρίου) που συντονίζει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και είναι υπό την υψηλή προστασία της Άντρης Αναστασιάδου, επίτιμης προέδρου του ΠΣΣΕ.

Τα Καλάθια Αγάπης με είδη πρώτης ανάγκης δόθηκαν σε ευπαθείς οικογένειες ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές που είναι υπό τη φροντίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τον Εθελοντικό- Φιλανθρωπικό Οργανισμό των ποδοσφαιριστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network