MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φεύγει με βροχές, καταιγίδες και χιόνια ο Μάρτης

Advertisement

Sponsored by exness

Κάτι από φθινόπωρο και χειμώνα μοιάζει παρά για άνοιξη – Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Έρχεται και σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

∆υτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από την Παρασκευή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, το πρωί κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Στην περιοχή του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά το απόγευµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά, στα προσήνεµα, θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρηθούν αυξηµένες νεφώσεις, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Χειμωνιάτικο τριήμερο και… για μία μέρα σκόνη

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, το απόγευµα και το βράδυ. Στο Τροόδος δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια, ενώ στην ατµόσφαιρα αναµένεται από το απόγευµα σκόνη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες αλλά το βράδυ αναµένονται σταδιακά περισσότερα φαινόµενα. Στο Τροόδος δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια, ενώ η σκόνη θα υποχωρήσει από το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network