MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έξω φρενών στο ΑΚΕΛ για την πρόσληψη Σαλαφώρη από τον Πρόεδρο… «Από την πίσω πόρτα στο Προεδρικό»

Advertisement

Sponsored by exness

Σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα προσόντα, τα καθήκοντα και τη μισθοδοσία των συνεργατών του Προέδρου της Δημοκρατίας, της Βουλής και των Υπουργών, έθεσαν τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών, η οποία συζήτησε αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών για αποδέσμευση του σχετικού κονδυλίου.

Advertisement

Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από πλευράς ΑΚΕΛ το όνομα του κυρίου Σαλαφώρη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε απολυθεί από τον Δημοκρατικό Συναγερμό μετά από σεξιστικά σχόλια τα οποία έκανε για την Βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για τα οποία μάλιστα απολογήθηκε και ο οποίος προσλήφθηκε ως σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου ρώτησε αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γνώριζε την συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου του κ. Σαλαφώρη προτού προχωρήσει στην πρόσληψή του με ετήσιο μισθό €30.000.

«Ο Συναγερμός έβγαλε από την κύρια πόρτα τον συγκεκριμένο και τώρα επιχειρείτε να τον βάλετε από την πίσω πόρτα στο Προεδρικό», είπε απευθυνόμενος στον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόση Τσιόλα.

Απαντώντας, ο κ. Τσιόλας είπε πως ο Πρόεδρος ήταν ενήμερος για την συμπεριφορά του και πρόσθεσε ότι το πρόσωπο αυτό απολογήθηκε για τα σχόλιά του.

«Θεωρώ ότι όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία. Επικοινώνησε με την κ. Χαραλαμπίδου και απολογήθηκε. Είναι ένας επιστήμονας 28 ετών, αν θέλουμε τον πετροβολήσουμε είναι ένα άλλο θέμα», είπε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network