MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έξω φρενών οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης… «Έβαλαν ταφόπλακα στα νυχτερινά μαγαζιά»

Advertisement

Sponsored by exness

Αποζημειώσεις ζητούν οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης  – Έξαλλος ο Νίκος Βασιλείου μετά τις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης – Τι θα ισχύει από τις 10 Ιανουαρίου σε νυχτερινά μαγαζιά

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νίκο Βασιλείου, ο οποίος μιλώντας στη Cyprus Times αμέσως μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, τόνισε ότι είναι η ταφόπλακα στα ήδη κλειστά μαγαζιά.

Advertisement

«Μας έβαλαν ταφόπλακα από την ημέρα που μας απαγόρευσαν τον χορό και τώρα ότι και να ανακοινώσουν δεν μας αγγίζει, αφού ήδη αναγκαστήκαμε και κλείσαμε» είπε.

Όπως τονίζει ο κ.Βασιλείου τα νυχτερινά μαγαζιά «δεν είναι εκκλησία, ούτε χώρος για να πιείς τσάι, αλλά κέντρο διασκέδασης κάτι που τα συγκεκριμένα μέτρα αποτελείωσαν εδώ και αρκετές ημέρες».

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας από τις 10 Ιανουαρίου καθορίζεται ανώτατο όριο 200 ατόμων σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, γάμους και βαπτίσεις.

H εξυπηρέτηση, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα θα γίνεται μόνο σε τραπεζοκαθίσματα, ενώ απαγορεύεται ο χορός. Επίσης ανά τραπέζι καθορίστηκε ο μέγιστος αριθμός στα 8 άτομα.

Όπως υπογραμμίζει ο κ.Βασιλείου περιμένουν από την κυβέρνηση να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης ,οι οποίοι αντιμετωπίζουν σωρεία οικονομικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network