MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου. Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στη Νομική Υπηρεσία η μητέρα του Θανάση – Δεκάδες πολίτες στο πλευρό της – Σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας – Ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατό του – Δείτε εικόνες

Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον θάνατο του Θανάση Νικολάου.

Advertisement

Αίτημα της σημερινής διαμαρτυρίας η απονομή δικαιοσύνης και η τιμωρία «των δολοφόνων και όσων συγκάλυψαν την υπόθεση όλα αυτά τα ρόνια».

«Η υπομονή έχει και τα όριά της», είχε αναφέρει σε χθεσινές της δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η μητέρα του Θανάση ΝικολάουΑντριάνα, σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, ότι «το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε με υπομονή τη συμπλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων».

Σήμερα, από τις 2 και μισή δεκάδες πολίτες άρχισαν να μαζεύονται έξω από την Νομική Υπηρεσία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θέλοντας να σταθούν στο πλευρό της άτυχης μάνας που και στον αγώνα που δίνει εδώ και χρόνια αναζητώντας δικαιοσύνη για την δολοφονία του παιδιού της.

Έξω από το κυβερνητικό κτίριο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στήθηκαν πανό και πλακάτ τα οποία φέρουν τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Θανάση και τα οποία κάνουν λόγο για ένα έγκλημα 17 χρόνων το οποίο συνεχίζει να «κουκουλώνεται».

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network