MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έξι μήνες μετά ξανά στο κελί 24χρονος για απαγωγή και βιασμό στην Πάφο. Παραβίασε δικαστικό διάταγμα

Advertisement

Sponsored by exness

Παραβίασε δικαστικό διάταγμα και τέθηκε υπό κράτηση ο κατηγορούμενος για απαγωγή και βιασμό στην Πάφο – Είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους την 11η Ιουνίου του 2019 – Δεν είχε παραδεχθεί στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Το Κακουργιοδικείο Πάφου ενέκρινε το αίτημα που υπέβαλαν οι νέοι συνήγοροι υπεράσπισης του 24χρονου που κατηγορείται για υπόθεση απαγωγής, πρόκληση τρόμου, απειλής, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης της πρώην συμβίας του, βιασμού και επηρεασμού σε δικαστική διαδικασία, αναβάλλοντας την υπόθεση για τις 18 Μαϊου 2020, ενώ διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Advertisement

Οι νέοι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν από το Δικαστήριο παράταση χρόνου προκειμένου να μελετήσουν το φάκελο της υπόθεσης.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής δεν έφερε ένσταση αφού όπως ανέφερε παρέχουν κάθε διευκόλυνση προς την πλευρά του κατηγορούμενου.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση γιατί παραβίασε, όπως ανέφερε, το διάταγμα του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 24χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους την 11η Ιουνίου του 2019, ενώ έχει απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network