MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξετάζουν νέα καταγγελία για διαρροή δοκιμίου Νέων Ελληνικών της Β’ Γυμνασίου

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα καταγγελία για διαρροή στα Νέα Ελληνικά της Β’ Γυμνασίου – Γονέας αποτάθηκε στο Υπουργείο Παιδείας – Διερευνάται η καταγγελία – Ενήμεροι και οι οργανωμένοι Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε την πρώτη κιόλας μέρα των εξετάσεων του Α’ τετράμηνου μετά από καταγγελία για διαρροή θεμάτων από καθηγήτρια για το δοκίμιο των Νέων Ελληνικών της Γ’ Λυκείου, νέα καταγγελία διερευνάται από το αρμόδιο Υπουργείο.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times η νέα καταγγελία από συγκεκριμένο γονέα αυτή την φορά στο Υπουργείο Παιδείας, αφορά διαρροή θεμάτων του δοκιμίου Νέων Ελληνικών της Β’ Γυμνασίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή Συνομοσπονδιών Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ.Λοίζο Κωνσταντίνου, μας επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι είναι κάτι που γνωρίζει η Συνομοσπονδία και αναμένει να διερευνηθεί. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γονέας ισχυρίζεται ότι υπήρξε διαρροή των θεμάτων σε συγκεκριμένο σχολείο της Λεμεσού.

Αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι είναι ενήμεροι και θα διερευνήσουν και αυτή την καταγγελία που έγινε από γονέα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network