MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξετάζει καρέ-καρέ βίντεο των επεισοδίων στο γυναικείο ποδόσφαιρο για να προχωρήσει σε συλλήψεις η Αστυνομία των Βάσεων (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων βίντεο με τα επεισόδια σε ντέρμπι γυναικείου αγώνα ποδοσφαίρου στη Λεμεσό – Κλήθηκε μετά τα επεισόδια η Αστυνομία

Τα βίντεο που κάνουν εδώ και ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και καταγράφουν επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Ύψωνα, στο ντέρμπι του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, έχουν τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών των Βρετανικών Βάσεων για να τύχουν επεξεργασίας. Στόχος να εντοπιστούν πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στα επεισόδια.

Advertisement

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων κλήθηκε στο σημείο κατόπιν εορτής και συγκεκριμένα μετά το τέλος των επεισοδίων και ως εκ τούτου απλώς συνόδευσαν την αποστολή της Ομόνοιας εκτός γηπέδου.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που έχουν καταγραφεί από κινητά τηλέφωνα, οπαδοί συγκρούονται μεταξύ τους, ενώ άλλοι προσπαθούν να τους σταματήσουν. Κάποιοι επιτίθενται και σε παράγοντες της ομάδας της Ομόνοιας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Ομόνοια, η αποστολή της ομάδας έφυγε από το γήπεδο με προορισμό της Λευκωσία με συνοδεία Αστυνομίας, κάνοντας λόγο για «εχθρική έδρα». «Ευχαριστούμε την ΑΕΛ-Champions για την “υπέροχη” φιλοξενία», προστίθεται. Το παιγνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 για την Ομόνοια με τέρμα που επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από πλευράς ΑΕΛ, υποστηρίζουν ότι υπήρξαν προκλήσεις στους πανηγυρισμούς, παρόλο που προηγουμένως είχε εκατέρωθεν συμφωνηθεί να μην υπάρξουν πανηγυρισμοί κοντά στους οπαδούς για να μην δυναμιτιστεί το κλίμα.

Το παιγνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 για την Ομόνοια με τέρμα που επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε βίντεο που κάνει  τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima