MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξετάσεις για την ταυτότητα του νεκρού άντρα στην Πάφο. Οι εκτιμήσεις για το τραύμα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό νεκρού άνδρα στην Πάφο – Εξετάστηκε από ιατροδικαστή στη σκηνή – Ποια η πρώτη εκτίμηση για τα τραύματά του – Όλα τα νεότερα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών στην Πάφο μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα μπροστά από παραλία ξενοδοχείου, σήμερα το πρωί. 

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times και μετά από την εξέταση του πτώματος στη σκηνή από ιατροδικαστή, το κτύπημα που φέρει ο άγνωστος άνδρας στο κεφάλι, εκτιμάται ότι δεν ήταν ικανό να του επιφέρει τον θάνατο.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, μετά και από τις πρώτες εξετάσεις στον νεκρό άνδρα, εντόπισαν και ένα τραύμα στη μύτη το οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί να προκλήθηκε από την πτώση του στα βράχια.

Οι εξετάσεις, ωστόσο, συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ταυτότητα του, άγνωστου μέχρι στιγμής, μεσήλικα άνδρα αλλά και τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα εντοπίστηκε, κοντά στην παραλία γνωστού ξενοδοχείου στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, από πολίτη ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, γύρω στις 7 το πρωί σήμερα.

Άμεσα η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις των αρχών ξεκίνησαν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network