MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξετάσεις για την κηδεία στο Αβδελλερό κατά παράβαση του διατάγματος. Είχαν προειδοποιηθεί οι συγγενείς

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι εξετάασεις για την κηδεία στο Αβδελλερό όπου παρατηρήθηκε παράβαση του διατάγματος – Είχαν προειδοποιηθεί συγγενείς του εκλιπόντος και έδωσαν διαβεβαιώσεις –
Ενημέρωση για τα Θεοφάνεια με τον Μόρφου ζήτησε ο Σαββίδης

Συνεχίζουν τις εξετάσεις και τις προσπάθειες εντοπισμού των ιδιοκτητών των 50 οχημάτων που ήταν σταθμευμένα χθες στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών στην κοινότητα Αβδελλερού, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός σε κηδεία κατά παράβαση του διατάγματος που επιτρέπει την παρουσία μόλις 10 ατόμων.

Advertisement

Κατόπιν λήψης πληροφορίας μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου, ωστόσο η είσοδος τους δεν έγινε κατορθωτή αφού πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, ο οποίος μάλιστα φρουρείται.

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα, επρόκειτο για κηδεία 80χρονου, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, από τις αρχές προειδοποιήθηκαν πριν την τέλεση της κηδείας συγγενικά πρόσωπα του εκλιπόντος, που έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι επρόκειτο να τηρηθούν τα μέτρα.

Αναμένεται ότι στα άτομα που εντοπίστηκαν να βρίσκονται στην εκκλησία, θα εκδοθούν εξώδικα ενώ θα εξεταστεί κατά πόσον διέπραξαν ποινικά ή άλλα αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η Μητρόπολη Κιτίου «διευκρινίζει ότι ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε σε κηδεία στο Αβδελλερό δεν αφορά την Εκκλησία της Παναγίας, που είναι στη δικαιοδοσία της, και ουδεμία σχέση έχει με το γεγονός».

Ενημέρωση για τα Θεοφάνεια με τον Μόρφου ζήτησε ο Σαββίδης

Στο μεταξύ, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε ενημέρωση από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, για τα όσα έλαβαν χώρα ανήμερα των Φώτων στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Ευρύχου, όπου τελέστηκε η θεία λειτουργία υπό τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.

Ως γνωστόν κατά τη συγκεκριμένη περίπτωση προέκυψαν 10 καταγγελίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network