MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξέλιξη στη δίκη του τέως Κιτίου. Αυτοψία στο γραφείο του προς επιβεβαίωση όσων αναφέρει η καταγγέλλουσα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοψία στο γραφείο του τέως Μητροπολίτη Κιτίου στα πλαίσια εκδίκασης υπόθεσης άσεμνης επίθεσης σε βάρος του – Σημαντική εξέλιξη

Σημαντική εξέλιξη κατά τη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος του τέως Μητροπολίτη Κιτίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τέως ιεράρχης φέρται να επιτέθηκε άσεμνα σε γυναίκα στο γραφείο του το 1981, όταν αυτή ήταν 16 ετών και 8 μηνών.

Advertisement

Το Δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία, προκειμένου να συνεχίσει με αυτοψία στο γραφείο του τέως Μητροπολίτη, για το οποίο γίνεται πολύς λόγος. Και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, ισχυριζόμενος ότι η διαρρύθμιση του γραφείου του την δεδομένη χρονική περίοδο ήταν διαφορετική από αυτήν που περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Νωρίτερα, μιλώντας ενώπιον του Δικαστηρίου ο τέως Μητροπολίτης είχε επισημάνει ότι το χρώμα του καναπέ ήταν άλλο από αυτό που αναφέρθηκε από την καταγγέλλουσα, όπως διαφορετική ήταν η διαρρύθμιση όσον αφορά πόρτες και παράθυρα. Και κάλεσε το Δικαστήριο να επισκεφθεί το γραφείο του για να έχει ξεκάθαρη εικόνα.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε όπως γίνει αυτοψία στο γραφείο του, όπου μετέβησαν δικαστής, δικηγόροι και άλλοι.

Μετά την αυτοψία στη Μητρόπολη Κιτίου το Δικαστήριο όρισε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ως ημερομηνία για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal