MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξελίξεις υπό προϋποθέσεις στο κυπριακό αναμένει το ΣΑ ΟΗΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Εξελίξεις, υπό προϋποθέσεις, στο κυπριακό αναμένει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας Βασίλι Νεμπένζια.

Advertisement

Εντός της Γραμματείας των ΗΕ υπάρχει μια σχολή σκέψης για τα επόμενα βήματα, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα ΗΕ και προεδρεύων του Συμβουλίου Ασφαλείς του διεθνούς οργανισμού Vassily Nebenzia, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου Ασφαλείας από τη Ρωσία.

Ο κ. Nebenzia είπε πως υπήρξε εισήγηση για έναν ειδικό απεσταλμένο, αλλά νομίζει ότι αυτό δεν θα γίνει πριν συμβούν κάποια πράγματα σε πολιτικό επίπεδο.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Nebenzia είπε πως «σε ό,τι αφορά την Κύπρο έχουμε κάτι που θα το ονόμαζα μια ανάπαυλα. Δεν έχουν συμβεί πολλά από τις ημέρες εκείνες κατά τις οποίες τα πράγματα δεν πήγαν όπως πολλοί ανέμεναν».

«Υπήρχαν πολλοί εσωτερικοί παράγοντες που επηρέαζαν τις εξελίξεις στην Κύπρο, τόσο στο νότο όσο και στο βορρά», επεσήμανε, σημειώνοντας πως «τώρα αναμένουμε ακόμα ένα πολιτικό γεγονός να συμβεί, αλλά γνωρίζω πως εντός της Γραμματείας (των ΗΕ) υπάρχει μια σχολή σκέψης για τα επόμενα βήματα».

Ο κ. Nebenzia είπε πως υπήρξε εισήγηση για έναν ειδικό απεσταλμένο αλλά νομίζει ότι αυτό δεν θα γίνει πριν συμβούν κάποια πράγματα πολιτικά σε ορισμένους από αυτούς τους χώρους.  «Αλλά εμείς ασφαλώς παρακολουθούμε την κατάσταση», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network