MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Zaidan. Φόνος εκ προμελέτης αν και χωρίς πτώμα

Advertisement

Sponsored by exness

Προς τροποποίηση του κατηγορητηρίου στην πολύκροτη υπόθεση Zaidan που εδώ και έναν χρόνο παραμένει άφαντος – Πρόθεση να μετατραπεί σε φόνο εκ προμελέτης η κατηγορία παρόλο που πτώμα δεν εντοπίστηκε – Αναβλήθηκε για τις 19 Απριλίου η ακρόαση της υπόθεσης – Η υπόθεση είχε θέσει σε συναγερμό το ΤΑΕ Λεμεσού από τον Μάρτιο του 2020

Φόνος εκ προμελέτης και όχι απαγωγή με σκοπό τη φόνευση αναμένεται ότι θα είναι η κατηγορία που θα αντιμετωπίσουν οι δυο κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που εδώ και έναν χρόνο απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία αναμένεται να καταθέσει αίτημα για τροποποίηση του κατηγορητηρίου που αφορά απαγωγή με σκοπό το φόνο και οι δυο κατηγορούμενοι, αναμένεται εάν το αίτημα γίνει αποδεκτό, να αντιμετωπίσουν την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, ακόμα και χωρίς τον εντοπισμό πτώματος.

Το πρωί ήταν ορισμένη ακρόαση για την υπόθεση, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 19/4 οπότε οι δυο πλευρές αναμένεται να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος που ήταν και πρώην κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών, είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές από τον αδελφό του ο οποίος διαμένει μόνιμα, στην Κύπρο, στις 20 Φεβρουαρίου του 2020. Είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 14 του ιδίου μηνά.

Οι πληροφορίες από τότε έδιναν και έπαιρναν ενώπιον των αρχών. Τον περασμένο Μάρτιο πληροφορίες που είχαν φτάσει στο ΤΑΕ Λεμεσού έθεσαν σε κινητοποίηση τις αρχές. Πολίτες είχαν αναφέρει συγκεκριμένο σκηνικό που είχε διαδραματιστεί σε ανοικτό χώρο στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις άνδρες με αυτοκίνητο τύπου τζιπ που προσπαθούσαν δια της βίας να βάλουν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος ένα πρόσωπο που φορούσε άσπρα ρούχα. Μάλιστα ο ένας φέρεται να κρατούσε όπλο το οποίο χρησιμοποίησε. Οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σημείο. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί 35χρονος ενώ οι αρχές τον περασμένο Ιούλιο πέρασαν χειροπέδες στον εγκέφαλο της υπόθεσης, όπως είχε χαρακτηριστεί από την αστυνομία, ο ένας εκ των δύο.

Η σύλληψη του έγινε κατορθωτή μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού όπου μετέβη για να παραλάβει το σκύλο του. Ο ένας εκ των κατηγουρούμενων και ο Zaidan φέρονται να είχαν ανοικτούς λογαριασμούς για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο ένας εκ των δύο, είναι επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση εργαστηρίου παρασκευής ναρκωτικών το οποίο «ξήλωσαν» οι αρχές το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network