MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξελίξεις για τα 132kg κάνναβης. Συνελήφθη και ομολόγησε ο υπάλληλος της εταιρείας ζωοτροφών

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερη σύλληψη για τα 132 κιλά ναρκωτικά που βρέθηκαν στο λιμάνι Λεμεσού αρχές Μαρτίου – Ομολόγησε τελικά ο 61χρονος υπάλληλος της εταιρείας ζωοτροφών ότι είχε εμπλοκή – Είχαν φέρει άλλα δύο κοντέινερ στα οποία υπήρχαν ναρκωτικά

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των 132 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στις 8 Μαρτίου στο λιμάνι της Λεμεσού.

Advertisement

H YKAN προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, 61 ετών σε σχέση με την υπόθεση-μαμούθ. Πρόκειται για υπάλληλο της εταιρείας ζωοτροφών, εντός των οποίων ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά και ο οποίος ουσιαστικά είχε οδηγήσει στον εντοπισμό και σύλληψη του 38χρονου. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υπηρεσίας, ο 61χρονος είχε άμεση εμπλοκή στην εισαγωγή της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών.

Ανακρινόμενος ομολόγησε την εμπλοκή του και πως μαζί με τον 38χρονο Ελληνοκύπριο που τελεί υπό κράτηση, διευθέτησαν την εισαγωγή του τεράστιου φορτίου και πως είχαν φέρει άλλες δύο φορές κοντέινερ στην Κύπρο, μέσα στα οποία και πάλι υπήρχαν ναρκωτικά.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 61χρονος που είναι  υπάλληλος της εταιρείας ζωοτρόφων στην οποία ήταν εγγεγραμμένο το εμπορευματοκιβωτίο που έφτασε από την Ισπανία με το παράνομο φορτίο, αρχικά είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι δεν γνώριζε κάτι και πως η άφιξη του διευθετήθηκε από τον 38χρονο. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίζονται από τις Κεντρικές Φυλακές αφού εξέτισαν ποινή την ίδια περίοδο, για διαφορετικές υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ανακριτές της υπόθεσης ήταν από την αρχή πεπεισμένοι ότι εμπλέκονταν και άλλα πρόσωπα, τόσο στην Ισπανία απ’ όπου ξεκίνησε το παράνομο φορτίο όσο και στην Κύπρο.

Ο 61χρονος οδηγείται εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal