MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έξαρση στις ιώσεις και αύξηση των κρουσμάτων Γρίπης Α’. Ποια πόλη κατέχει την πρωτιά

Advertisement

Sponsored by exness

Έφτασαν στα 144 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Γρίπης Α’ Παγκύπρια – Τα «σκήπτρα» κρατάει η Λεμεσός – Αύξηση σε περιστατικά και στην Λάρνακα – Ένα σοβαρό περιστατικό νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στη Λευκωσία – Παρατηρείται έξαρση στις ιώσεις σύμφωνα με τους ειδικούς

Σε έξαρση βρίσκονται οι ιώσεις αλλά και τα κρούσματα Γρίπης Α’ στη χώρα μας, κάτι όμως που είναι αναμενόμενο για αυτή την περίοδο όπως αναφέρουν οι ειδικοί.

Advertisement

Στα 144 έφτασε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Γρίπης Α’ Παγκύπρια, από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, ενώ ένα περιστατικό, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Την πρωτιά στα κρούσματα Γρίπης Α’ κατέχει η Λεμεσός, ενώ έξαρση σύμφωνα με αρμόδια πηγή του Υπουργείου Υγείας έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες και στην Λάρνακα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα αυξήθηκαν επίσης τα κρούσματα σε ενήλικες, ωστόσο ο αριθμός καταγεγραμμένων περιστατικών σε ανήλικους κάτω των 15 ετών, συνεχίζει να είναι μεγαλύτερος.

Τα συμπτώματα που παρατηρούνται στις περιπτώσεις αυτές είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, ρίγος, πυρετός, κακουχία, αδυναμία λοίμωξη του αναπνευστικού, καταρροή, βήχας και σε κάποιες περιπτώσεις διάρροιες.

Οι αρμόδιοι συστήνουν όπως οι πολίτες επισκέπτονται τους προσωπικούς ιατρούς, εάν τα συμπτώματα που παρουσιάζουν δεν υποχωρούν, αλλά και να εμβολιάζονται έγκαιρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network