MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εβδομάδα εξελίξεων για υπόθεση Al Jazeera… Ολοταχώς για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Advertisement

Sponsored by exness

Εν αναμονή εξελίξεων εντός εβδομάδος στην υπόθεση Al Jazeera – Δεν αποκλείεται να βρεθούν ξανά ενώπιον των ανακριτών οι πρωταγωνιστές του βίντεο – Κοντά στο άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών

Καθοριστική αναμένεται η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα για την πολύκροτη υπόθεση του Al Jazeera, μετά και τις πρώτες καταθέσεις των προσώπων που εμφανίζονταν στο επίμαχο βίντεο την Παρασκευή που μας πέρασε.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Πέμπτη μετά και την εξασφάλιση του σχετικού εντάλματος, οι ανακριτές μπήκαν σε σπίτια και γραφεία των εμπλεκομένων για έρευνα, από τα οποία παρέλαβαν αριθμό εγγράφων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το περιεχόμενο των οποίων έχει τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο τους.

Τα όσα θα προκύψουν από τη μελέτη των εγγράφων και δεδομένων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενδέχεται να οδηγήσουν τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου στο να κλητεύσουν ξανά Συλλούρη, Τζιοβάνη, Πιττάτζη και Αντωνίου για επιπλέον απαντήσεις. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, δεν έδωσαν ουσιαστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις των ανακριτών και επιφυλάχθηκαν να αναφέρουν ότι εάν χρειαστεί θα πουν ότι έχουν να πουν στο Δικαστήριο.

Στο μεταξύ, την πύλη του Αρχηγείου αναμένεται να περάσει ξανά και ο Βρετανός κτηματομεσίτης.

Η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται σημαντική και όσον αφορά την αποκάλυψη τραπεζικών λογαριασμών των πρωταγωνιστών του βίντεο.

Πάντως, οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν έναν τρόπο να έρθουν σε επαφή με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Jazeera, μετά το όχι των δημοσιογράφων να εμφανιστούν ενώπιον τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal