MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έβαλε χέρι στις πιστωτικές κάρτες της πρώην…

Advertisement

Sponsored by exness

Πήρε την κάρτα της πρώην του ξεκίνησε να κάνει αναλήψεις από ΑΤΜ και αγορές από σουπερμάρκετ – Άργησε να το καταλάβει η πρώην σύντροφος του που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία – Καταζητείται 27χρονος

Advertisement

Υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, κλοπή και πλαστοπροσωπία εναντίον 27χρονου από τη Ρουμανία, ο οποίος καταζητείται, εξετάζει η Αστυνομία στην ελεύθερη Αμμόχωστο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από γυναίκα 36 χρόνων από τη Βουλγαρία ότι κλάπηκε από τη τσάντα της που βρισκόταν στο διαμέρισμα της στην Αγία Νάπα, η πιστωτική της κάρτα, η οποία χρησιμοποιήθηκε χωρίς τη συγκατάθεση της και έγιναν αναλήψεις χρηματικών ποσών από το λογαριασμό της στη ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων μέσω Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής στην Αγία Νάπα και αγορά αγαθών από Μίνι Μάρκετ, επίσης, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, στις 9 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το υποκατάστημα της ΣΠΕ στο Παραλίμνι για να κάνει ανάληψη μετρητών από το λογαριασμό της και ενημερώθηκε από τον ταμία ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κεφάλαια.

Η γυναίκα ενημερώθηκε επίσης ότι μεταξύ 1 – 3 Οκτωβρίου 2015 έγιναν έξι αναλήψεις συνολικού ποσού 1,200 ευρώ από ΑΤΜ στην Αγία Νάπα, ενώ σε δύο περιπτώσεις έγιναν αγορές από Μίνι Μάρκετ, επίσης, στην Αγία Νάπα συνολικής αξίας 32.50.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι στην υπόθεση ενέχεται ο πρώην σύντροφος της, 27 χρόνων, από τη Ρουμανία εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network