MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα στη Λάρνακα. Eύφλεκτη ύλη και μπιτόνι στη σκηνή

Advertisement

Sponsored by exness

Έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα στη Λάρνακα – Υπέδειξε πρόσωπα με τα οποία είχε διαφορές ο ιδιοκτήτης – Εντοπίστηκε στη σκηνή εύφλεκτη ύλη και μπιτόνι

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού υπέστη εκτεταμένες ζημιές από φωτιά, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, ενώ ήταν σταθμευμένη στον Συνοικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα.

Advertisement

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, έγινε αντιληπτή φωτά σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που βρισκόταν σταθμευμένη σε φιλικό σπίτι του ιδιοκτήτη της, στον Συνοικισμό Τσιακκιλερό στη Λάρνακα. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές».

Πρόσθεσε ότι «από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε στη σκηνή εύφλεκτη ύλη και μπιτόνι που περιείχε μικρή ποσότητα εύφλεκτης ύλης καθώς και διάφορα άλλα όργανα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για να βάλουν οι άγνωστοι δράστες, φωτιά στη μοτοσικλέτα. Στο σημείο κλήθηκαν ειδικοί της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπίσουν τεκμήρια τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ανέφερε προφορικά στην Αστυνομία, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με άτομα με τα οποία είχε ορισμένες διαφορές, οι οποίες και διερευνώνται. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network