MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έτσι έγινε η επεισοδιακή σύλληψη των δυο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη των δυο προσώπων στη Λεμεσό  – Φαίνεται να εμπλέκονται σε 16 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών 

Advertisement

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 41 χρόνων που συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με βάση μαρτυρία που προέκυψε φέρεται να εμπλέκονται σε 16 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των ημερομηνιών 11 Ιανουαρίου και 10 Ιουλίου, 2017.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η σύλληψη των δύο, ήταν επεισοδιακή.

Παραθέτοντας τα γεγονότα, η Αστυνομία αναφέρει ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, να κινείται σε δρόμο στη Λεμεσό. Λόγω του ότι το αυτοκίνητο, ομοίαζε με όχημα το οποίο αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Στην προσπάθεια του αυτή, υπέπεσε σε διάφορα τροχαία αδικήματα, όπως η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και η οδήγηση στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τα άλλα διερχόμενα οχήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, για να διαπιστωθεί ότι οδηγός ήταν ο 37χρονος και συνοδηγός ο 41χρονος.  Ακολούθησε έρευνα στο όχημα κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τρία φανάρια, ένα ζευγάρι γάντια, μια κουκούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal