MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έτρεχε με 140 χλμ σε δρόμο των 50 στη Λάρνακα, πέρασε με κόκκινο και ξέφυγε των αστυνομικών

Advertisement

Sponsored by exness

140 χλμ ανά ώρα σε δρόμο που το όριο είναι μόλις 50 – Πέρασε με κόκκινο για να ξεφύγει των αστυνομικών – Συνελήφθη αργότερα ο 19χρονος

Advertisement

Έτρεχε με 140 χλμ ανά ώρα σε κατοικημένη περιοχή στη Λάρνακα 19χρονος και μάλιστα πέρασε με κόκκινο για να ξεφύγει των αστυνομικών.

Τον συνέλαβαν όμως αργότερα οδηγήθηκε άμεσα σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Χθες βράδυ, γύρω στις 9.45, ώρα που αρκετός κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, το ραντάρ των αστυνομικών που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας σε δρόμο της Λάρνακας, κατέγραφε την ταχύτητα με την οποία ο 19χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του 140 χιλιόμετρα την ώρα, σε δρόμο που το όριο είναι μόλις 50.

Επιπρόσθετα, όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός προτίμησε να συνεχίζει την πορεία του, παραβιάζοντας μάλιστα και κόκκινο σηματοδότη τροχαίας.

Η άμεση αντίδραση των μελών της Αστυνομίας όμως κατάφερε να περιορίσει τον κίνδυνο για τους υπόλοιπους πολίτες, αφού σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ανακόψουν. Ακολούθως οδηγήθηκε άμεσα σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΚΟΠ

ShootandGoal