MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έτρεχαν τον Δρ. Κωστρίκη στο Δικαστήριο για καταγγελία κατά πολίτη που αφορούσε ηλιοθεραπεία!

Advertisement

Sponsored by exness

Έτρεχαν τον Δρ. Κωστρίκη στο Δικαστήριο για υπόθεση… ηλιοθεραπείας – Τον κάλεσε πολίτης που προσπαθούσε να αποδείξει ότι ήταν κακό μέτρο – Όσα ανέφερε ο καθηγητής Μοριακής Ιολογίας

Ένα πρωτοφανές συμβάν αποκάλυψε το πρώην μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής , Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης σχολιάζοντας το θέμα διώξεων εναντίον μελών της ΣΕΕ.

Advertisement

Ο καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, σε παρέβασή του στην Κρατική Τηλεόραση, ανέφερε πως πρόσφατα κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε μια υπόθεση εν αγνοία του η οποία αφορούσε πολίτη που καταγγέλθηκε για ηλιοθεραπεία σε παραλία, σε περίοδο κατά την οποία απαγορευόταν.

Εξήγησε πως ο εν λόγω πολίτης, στη Λάρνακα, ήθελε να αποδείξει στο Δικαστήριο ότι η ηλιοθεραπεία ήταν κακό μέρος των μέτρων και δεν είχε να κάνει με την προστασία κατά του ιού.

«Δεν μαρτύρησα σε σχέση με υπεράσπιση. Αυτός μου έκανε ερωτήσεις για την ειδικότητά μου και αν είμαι μέλος της ΣΕΕ, από την οποία αποχώρησα τον Ιανουάριο», τόνισε.

Καταλήγοντας χαρακτήρισε χάσιμο χρόνου το να τρέχουν για τέτοιες υποθέσεις. Όπως είπε συγκεκριμένα, για την εν λόγω υπόθεση ξόδεψε μια ολόκληρη μέρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network