MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμοπαράδοτα οικιστικά οικόπεδα στο Δάλι από €95.000

Advertisement

Sponsored by exness

Πέραν των 20 ακινήτων, ιδανικά για ανέγερση κατοικίας ή/και πολυκατοικίας

Σε μία από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Λευκωσίας, που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για ανέγερση κατοικιών, και συγκεκριμένα στο Δάλι, εντοπίζεται μία ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων οικιστικών οικοπέδων που διατίθεται προς πώληση από την Altamira Real Estate.

Advertisement

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, διατίθενται πέραν των 20 οικιστικών οικοπέδων στην περιοχή, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως σχολεία, υπεραγορές και τράπεζες.

Το Δάλι παρουσιάζει, τα τελευταία χρόνια, έντονη οικιστική δραστηριότητα με την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών, ενώ τα βελτιωτικά έργα που υλοποιήθηκαν έχουν αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό τον Δήμο, τοποθετώντας τον ψηλά στις επιλογές των Κυπρίων που ενδιαφέρονται για αγορά ακινήτου. Παράλληλα, το Δάλι διαθέτει εξαιρετική προσβασιμότητα προς το κέντρο της πρωτεύουσας ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Τη συνδεσιμότητα της περιοχής αναμένεται ότι θα ενισχύσει και ο υπό κατασκευή νέος Περιμετρικός Αυτοκινητόδρομος της Λευκωσίας, ο οποίος θα ξεκινά από τη Βιοτεχνική Ζώνη Λακατάμιας και θα εκτείνεται μέχρι την Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Ελκυστικές ευκαιρίες σε τιμές που αρχίζουν από €95.000

Από την ιστοσελίδα της Εταιρείας ξεχωρίζουν ειδικότερα, 11 οικιστικά οικόπεδα με ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €95.000 και φθάνουν μέχρι και τις €655.000. Πρόκειται για ακίνητα κατάλληλα τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας ή πολυκατοικίας με σκοπό την ιδιοχρησία ή/και την ενοικίαση.

Συγκεκριμένα, στην ήσυχη περιοχή της ενορίας Παναγίας Ευαγγελίστριας εντοπίζεται, στην ενδεικτική τιμή των €130.000, οικόπεδο με εμβαδόν 700 τ.μ., ιδανικό για ανάπτυξη ανεξάρτητης διώροφης οικίας ή/και συνεχόμενων κατοικιών με σκοπό την ιδιοχρησία ή την ενοικίαση.

Ξεχωρίζουν επίσης, τρία γωνιακά οικιστικά οικόπεδα που πωλούνται στις ενδεικτικές τιμές των €107.000, €110.000 και €137.000 αντίστοιχα.

Ακίνητα κατάλληλα για ανέγερση πολυκατοικίας

Από τα διαθέσιμα οικιστικά οικόπεδα που διαθέτει η Altamira Real Estate στο Δάλι, ξεχωρίζουν επίσης, δύο ακίνητα τα οποία είναι ιδανικά για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας. Το ένα πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000, έχει πρόσωπο περί τα 21 μέτρα και είναι έκτασης 601 τ.μ., ενώ το άλλο έχει εμβαδόν 626 τ.μ., εφάπτεται πεζόδρομου και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €130.000.

Προνομιακά οικόπεδα δίπλα από πεζόδρομο και χώρο πρασίνου

Στην ψηφιακή πλατφόρμα της Altamira Real Estate εντοπίζονται επίσης, ακίνητα τα οποία στην πλειοψηφία τους εφάπτονται πεζόδρομου ή χώρου πρασίνου, γεγονός που τους προσδίδει υπεραξία.

Συγκεκριμένα, στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο που έχει πρόσωπο περί τα 17 μέτρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων του. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €120.000 ενώ προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή.

Στην ίδια ενορία εντοπίζεται επίσης, οικιστικό οικόπεδο που εφάπτεται πεζόδρομου, έχει εμβαδόν 711 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €160.000.

Σε χώρο πρασίνου εφάπτεται ακόμη, οικόπεδο που βρίσκεται στην ενορία Παναγίας Ευαγγελίστριας και το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €149.000 καθώς και ακίνητο έκτασης 631 τ.μ. που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €95.000.

Επιπρόσθετα, σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από το Λύκειο Ιδαλίου, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €142.000, γωνιακό οικόπεδο με 60 μέτρα πρόσωπο και εμβαδόν 887 τ.μ..

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network