MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμάζει ανακοινώσεις το ΥΠΑΜ για κατάταξη νεοσυλλέκτων… Πιθανόν με μικρή καθυστέρηση

Advertisement

Sponsored by exness

Ίσως με μερικές μέρες καθυστέρηση η κατάταξη νεοσυλλέκτων ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις συνεχείς εξελίξεις – Ετοιμάζει ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες για τις ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων των νεοσυλλέκτων το Υπουργείο Άμυνας – Κανονικά οι απολύσεις των στρατεύσιμων τον Σεπτέμβριο

Της Μικαέλας Κουλλέ

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times μικρή παράταση πιθανόν να υπάρξει στην ημερομηνία κατάταξης νεοσυλλέκτων ελέω της παρούσας κατάστασης με τον κορωνοϊό. Ωστόσο όπως μας λέχθηκε από αρμόδια πηγή δεν καθορίστηκαν ακόμη οι ημερομηνίες, καθώς γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις, αφήνοντας ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο η κατάταξη φέτος να γίνει κάποιες μέρες αργότερα από άλλες χρονιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Όπως μας αναφέρθηκε, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν δια στόματος του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, όλες οι λεπτομέρειες που θα αφορούν τις ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων. Ταυτόχρονα θα γίνει και εκτενής παρουσίαση της πλατφόρμας στην οποία θα κληθούν οι νεοσύλλεκτοι να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να διευθετήσουν την κατάταξή τους στο στράτευμα.

Το Υπουργείο Άμυνας πάντως, εκτιμά ότι αρχές Ιουνίου θα μπορεί να ανακοινώσει με ασφάλεια τις ακριβείς ημερομηνίες κατάταξης, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που προκύπτουν με την πανδημία, με το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και τις ηλεκτρονικές υποβολές.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε σε προγενέστερο στάδιο από το Υπουργείο Άμυνας, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αναμένονταν ότι θα ξεκινούσαν αρχές Μαΐου, ωστόσο οι συνεχείς αλλαγές και οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για τις τελικές εξετάσεις που θα πάνε εν τέλει μέχρι τις 30 Ιουνίου, φαίνεται ότι ίσως επηρεάσουν και τις ημερομηνίες κατάταξης.

Όσον αφορά τις απολύσεις στρατιωτών που ήδη υπηρετούν την θητεία τους, ερωτηθείς σχετικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Φ. Χρήστος Πιερή σε προηγούμενες δηλώσεις του στην Cyprus Times, ξεκαθάρισε ότι αυτές θα γίνουν κανονικά τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να μπορέσουν οι στρατιώτες να προγραμματίσουν, τόσο την ζωή τους, καθώς και τις σπουδές τους μετά το στρατό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network