MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε! Μας έρχεται… πυκνή σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Ετοιμαστείτε γιατί μας έρχεται σκόνη… Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Βορειοανατολικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα ανατολικά και νότια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι και πάλι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Στην ατμόσφαιρα η σκόνη που αιωρείται πιθανό να είναι πυκνή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network