MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε… και σήμερα θερμοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά εποχής

Advertisement

Sponsored by exness

Η Κύπρος συνεχίζει να «τσουρουφλίζεται»… Θερμοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά εποχής και σήμερα – Μέχρι και 43 βαθμούς ο υδράργυρος, καύσωνας και στα ορεινά – Τα δεδομένα αλλάζουν από αύριο – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Advertisement

Θερμή αέρια μάζα, με θερμοκρασίες πολύ πάνω από τα κανονικά εποχής, θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 38 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και στους 35 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά, στα δυτικά παράλια, θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ανάσα δροσιάς από αύριο

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί από την Τετάρτη και μετά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network