MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε και… έρχονται τα πρώτα χιόνια!

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχή, χιόνια, κρύο και πιο χειμώνας δε γίνεται… 12 Δεκεμβρίου κι ίσως περάσουμε το πιο χειμωνιάτικο Σάββατο του 2015 – Σύστηµα χαµηλής πίεσης και ασταθής αέρια µάζα στην περιοχή

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κατα διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες αλλά σταδιακά αναµένεται βελτίωση. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται αρχικά να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα βελτιωθεί. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένται µικρή άνοδος.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima