MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε για παραλία… Ανεβαίνει ο υδράργυρος!

Advertisement

Sponsored by exness

Ημερολογιακά φθινοπώριασε, οι θερμοκρασίες ωστόσο δίνουν παράταση στο καλοκαίρι. Γι’ αυτό όσοι θέλετε να κάνετε τα τελευταία (;) μπάνια σας -αν δεν είστε χειμερινοί κολυμβητές- τότε δεν έχετε βάλετε μαγιό, να πάρετε αντηλιακό και να επισκεφθείτε την παραλία.

Advertisement

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network