MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε για εκδρομή στα χιόνια! Μικρή ανάσα για λίγο… έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή –  Χαµηλό βαροµετρικό αναµένεται την Κυριακή, ενώ νέο, ισχυρό, βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται την Τρίτη.

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα σταδιακά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, το πρωί, θα υπάρχει τοπικά παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ψηλότερα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένονται χιόνια. Τη νύκτα, σταδιακά, ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατολογικούς µέσους όρους.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένονται χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί άνεµοι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένονται χιόνια αλλά τη νύκτα, σταδιακά, αναµένεται χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά ή και τα ηµιορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατολογικούς µέσους όρους, αλλά αργά τη νύκτα και προς τις αυγινές ώρες, θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal