MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ετοιμαστείτε! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ ελέω του χαμηλού βαρομετρικού που θα επηρεάσει την περιοχή. Από απόψε και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας βροχές και καταιγίδες, ενώ στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση.

Advertisement

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να τραπούν μέχρι το απόγευμα νοτιοανατολικοί ως νότιοι, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και αργότερα και με μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και αργότερα και σε άλλες ορεινές περιοχές αναμένονται χιόνια. Τοπικά αναμένονται πολύ ισχυροί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal