MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: Νέα ενημερωτική εκστρατεία για το Ασφαλές Παιχνίδι

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα ενημερωτική εκστρατεία από Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για το ασφαλές παιχνίδι -Η εκστρατεία με τίτλο «Διλήμματα 2.0» έχει ως κεντρικό μήνυμα «Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με Ασφάλεια»

Με νέα ενημερωτική εκστρατεία η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων εντείνει την προσπάθειά της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες που ενδέχεται να επιφέρει η υπέρμετρη ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Advertisement

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αρχής,η εκστρατεία υλοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού με ορίζοντα το 2021 – 2023 και συγκεκριμένα της στρατηγικής επιδίωξης για διασφάλιση της προστασίας των παικτών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Η εκστρατεία με τίτλο «Διλήμματα 2.0» έχει ως κεντρικό μήνυμα «Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με Ασφάλεια». Πρόκειται για μια εκστρατεία δυναμική, που βραχυπρόθεσμα επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει, να προβληματίσει και να ωθήσει το άτομο να κατανοήσει τι σημαίνει Ασφαλές Παιχνίδι. Μακροπρόθεσμα, σκοπό έχει να συμβάλει στην καλλιέργεια μιας πιο υπεύθυνης και ασφαλούς νοοτροπίας σε σχέση με τη στοιχηματική δραστηριότητα και τα τυχερά παιχνίδια.

Όπως αναφέρεται, η εκστρατεία σηματοδοτεί την έναρξη μίας σειράς από δράσεις της ΕΑΣ που θα εξελιχθούν στη διάρκεια του έτους για ενημέρωση και προστασία των παικτών και της κοινωνίας ευρύτερα. Κεντρική ιδέα της εκστρατείας είναι τα διλήμματα που προκύπτουν αναπόφευκτα από την ενασχόληση με το στοίχημα, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη να τεθεί όριο ανάμεσα στη διασκέδαση και την εξάρτηση, την ευθύνη και την απώλεια ελέγχου.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Αρχής, Ιωάννα Φιάκκου, σημείωσε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το Υπεύθυνο και Ασφαλές Παιχνίδι αποτελεί προτεραιότητα για την Αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την προσπάθεια της Αρχής για διασφάλιση της προστασίας των παικτών, ειδικότερα νεαρών ατόμων και ευάλωτων ομάδων, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, θα ενισχύσουν σύντομα η Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού παικτών, το πρότυπο εφαρμογής πρακτικών Ασφαλούς Παιχνιδιού, καθώς και η εφαρμογή των Κανονισμών Προστασίας των παικτών, νεαρών ατόμων και παθολογικών παικτών.

Περαιτέρω ενημέρωση για την εκστρατεία μέσα από την ιστοσελίδα www.safergambling.gov.cy/dilemmas2.0  και για το Ασφαλές Παιχνίδι και όλες τις σχετικές ενέργειες της ΕΑΣ μέσα από την ιστοσελίδα https://safergambling.gov.cy/.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network