MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΕΤΕΚ: Ανάγκη αποτελεσματικής ρύθμισης των θεμάτων Δημόσιας Ασφάλειας

Advertisement

Sponsored by exness

Ανάγκη αποτελεσματικής ρύθμισης των θεμάτων Δημόσιας Ασφάλειας, αναφέρει το ΕΤΕΚ – Έντονη ανησυχία  για την μη αποτελεσματική ρύθμιση των θεμάτων

Advertisement

Την έντονη ανησυχία του για την μη αποτελεσματική ρύθμιση των θεμάτων δημόσιας ασφάλειας, εκφράζει το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα σε παιδί και μητέρα σε λούνα παρκ.

Σε ανακοίνωση του, το ΕΤΕΚ αναφέρει ότι το πρόσφατο ατύχημα σε λούνα παρκ, «κατά το οποίο ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα δεν αφορά μόνο τον επιστημονικό κόσμο αλλά και τον κάθε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδιαίτερα τα παιδιά».

«Με αφορμή το ατύχημα αυτό διαπιστώνεται ότι τα θέματα δημόσιας ασφάλειας δεν ρυθμίζονται ικανοποιητικά και αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην έλλειψη κατάλληλου και επαρκούς νομοθετικού πλαισίου», προσθέτει.

Το ΕΤΕΚ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες αδειοδότησης και ελέγχου των αναπτύξεων που επηρεάζουν θέματα δημόσιας ασφάλειας αλλά και τους αρμόδιους Υπουργούς και το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως προωθήσουν ενέργειες και δράσεις για την αποτελεσματική ρύθμιση των σοβαρών θεμάτων δημόσιας ασφάλειας.

Δηλώνει, παράλληλα, ότι είναι πρόθυμο να συνεργαστεί και να καταθέσει εισηγήσεις που θα συμβάλουν στη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και προστασία του κάθε πολίτη.

«Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να νιώθει ασφαλής σε κάθε δραστηριότητα του», καταλήγει το ΕΤΕΚ, στην ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network