MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς»

Advertisement

Sponsored by exness

Εταιρεία του «υπουργού οικονομικών» ασφαλίζει «κρατικούς οργανισμούς» – Τι μεταδίδουν Τ/κ ΜΜΕ

Με τίτλο «Το σκοτάδι του Αλισάν Σαν», η Αβρούπα αποκάλυψε χθες την ουσία, όπως υποστηρίζει, των αποκοπών ρεύματος και του σκοταδιού που προκαλείται στα κατεχόμενα.

Advertisement

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο δημοσίευμα προστίθεται ότι όπως πάρα πολλοί «οργανισμοί» του «κράτους», έτσι και ο ηλεκτροπαραγωγός σταθμός στην Τράπεζα της Κερύνειας είναι ασφαλισμένος στην ασφαλιστική εταιρεία Mapfree, η οποία ανήκει στον «υπουργό οικονομικών», Αλισάν Σαν.

Ο σταθμός δεν διορθώθηκε επειδή η εν λόγω εταιρεία δεν μπόρεσε να πληρώσει το κόστος των τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, που προκλήθηκε από ζημιά η οποία υπήρξε στον σταθμό πριν ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Σαν προτείνει να καταβάλει μόνο 800.000 δολάρια για την ζημιά και ασκεί πιέσεις στους «αρμοδίους».

Εξάλλου, ασφαλισμένο στην εταιρεία Mapfree είναι και το «κρατικό» νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία και το «κρατικό χημείο». Ούτε για τις ζημιές που προκλήθηκαν μετά από τις πυρκαγιές εκεί αποζημίωσε το «κράτος» ο Σαν, γράφει το δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal