MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έσβησε» ξαφνικά 55χρονος στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου στη Λάρνακα – Σύμφωνα με τους οικείους του δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας – Έκανε εμετούς και επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου – Ξαφνικά λιποθύμησε και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Άνδρας 55 χρόνων από τη Λάρνακα εξέπνευσε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, χωρίς σύμφωνα με τους οικείους του να αντιμετώπιζε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 17.10 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας ότι άνδρας εξέπνευσε εντός του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου όπου διαπίστωσαν ότι ο νεκρός είναι 55χρονος κάτοικος της περιοχής Δροσιάς στη Λάρνακα, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τους οικείους του, οποιαδήποτε προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία ο 55χρονος επισκέφθηκε χθες λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, με τη σύζυγο του το Νοσοκομείο Λάρνακας αφού δεν ένοιωθε καλά και έκανε εμετούς.

Ύστερα από λίγη ώρα ο 55χρονος λιποθύμησε και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού δεν επανήλθε.

Η σορός επιθεωρήθηκε από την Αστυνομία και δεν φέρει κακώσεις.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του αργότερα σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network