MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έσβησε» στην άσφαλτο… Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα με τα θύματα του Μολώχ της ασφάλτου – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο Βρετανό μοτοσικλετιστή – Δε φορούσε προστατευτικό κράνος -Έκκληση της Αστυνομία προς οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι για το ατύχημα

Advertisement

Στην άσφαλτο «έσβησε» τα ξημερώματα ο 24χρονος Gareth Antony Stoco από τη Βρετανία. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πάφο.

Μετά από πληροφορία που έφθασε στην αστυνομία Πάφου, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ότι στη συγκεκριμένη οδό άγνωστο πρόσωπο βρίσκεται νεκρό στην άσφαλτο, μέλη της δύναμης έσπευσαν στην περιοχή. Εκεί επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω από τον νεκρό εντοπίστηκε και μία μοτοσικλέτα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα άνηκε στον 24χρονο Βρετανό, ο οποίος είναι και το θύμα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθίτη είπε ότι άτυχος 24χρονος φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να κτύπησε σε διαχωριστική λίνια του δρόμου από τον ποδηλατόδρομο και ακολούθως ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας, ο 24χρονος, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, κτύπησε με το κεφάλι σε διαχωριστική λίνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Αστυνομία καλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

Ο υπεύθυνος της τροχαίας απηύθυνε επίσης έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ιδιαίτερα, όπως είπε, οι μοτοσικλετιστές να φέρουν προστατευτικό κράνος.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network