MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έσβησε» ο 18χρονος μοτοσικλετιστής λίγες μέρες μετά το τροχαίο…

Advertisement

Sponsored by exness

Έχασε τη «μάχη» ο 18χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Τσερίου – Αναλιόντα – Στα μαύρα η οικογένεια ενός ακόμα νεαρού, θύματος της ασφάλτου

Advertisement

Ο 18χρονος Σάββας Συμεού από το Τσέρι, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Τσερίου – Αναλιόντα γύρω στις 9 και 30 το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. «Έσβησε» λίγο πριν το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Το δυστύχημα είχε συμβεί, όταν αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Αναλιόντα και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά, ανέκοψε την πορεία της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του άτυχου 18χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και το σώμα του να καταλήξει κάτω από δεύτερο όχημα.

Οι εξετάσεις της Τροχαίας στη σκηνή, κατέδειξαν ότι ο νεαρός δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού αγωνιστική μοτοσικλέτα του χωρίς φώτα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network