MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έσβησαν γκράφιτι του διάσημου street artist Milo από κτήριο στην Πάφο. Η αντίδραση του καλλιτέχνη (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η «εξαφάνιση» ενός γκράφιτι, που κοσμούσε κτήριο στην Πάφο- Η αντίδραση του καλλιτέχνη

Ένας από τους κορυφαίους street artist στον κόσμο, έργα του οποίου κοσμούν γωνιές σ’ όλο τον πλανήτη, από την Ιταλία μέχρι τη Σαγκάη κι από το Βερολίνο μέχρι τη Καζαμπλάνκα, είχε δημιουργήσει το δικό του γκράφιτι στην Κύπρο και συγκεκριμένα κοσμούσε τον τοίχο ενός κτηρίου στην Πάφο από το 2017.

Advertisement

Πρόκειται για το γκράφιτι του Ιταλού καλλιτέχνη Millo. Το γκράφιτι είχε δημιουργηθεί  στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, που ήταν η Πάφος το 2017. Όπως διαφαίνεται και από τις φωτογραφίες, το γκράφιτι δεν υπάρχει πλέον αφού ο τοίχος έχει βαφτεί.

Το γεγονός αυτό που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την αντίδραση του ίδιου του καλλιτέχνη ο οποίος σε χθεσινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε ότι: «Μόλις ανακάλυψα ότι το έργο μου στον τοίχο της Πάφου έχει αφαιρεθεί…», εκφράζοντας την λύπη του για το συμβάν.

 

I just discovered that my wall in Pafos has been erased 😔😔😔

Δημοσιεύτηκε από Millo στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network