MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έστρωσαν παράνομα τσόχα σε καφενείο στη Λεμεσό! Πήγαν και χωρίς SafePass

Advertisement

Sponsored by exness

Έστρωσαν παράνομα… τσόχα σε καφενείο στη Λεμεσό – Τους έπιασε στα «πράσα» η Αστυνομία – Χωρίς SafePass οι τέσσερις θαμώνες – «Καμπάνες» στους παρανομούντες και στον υπεύθυνο του υποστατικού για τη μη τήρηση των μέτρων

Για αδικήματα κυβείας κατηγορήθηκαν γραπτώς πέντε πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινού ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Advertisement

Γύρω στις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έλεγχο σε καφενείο, στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, όπου εντόπισαν τα πέντε πρόσωπα, άντρες ηλικίας από 32 μέχρι 45 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία. Ανάμεσα στους πέντε και ο υπεύθυνος του υποστατικού.

Τα πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα σε σχέση με την κυβεία, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν αριθμός τραπουλόχαρτων και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τέσσερις θαμώνες βρίσκονταν στο υποστατικό χωρίς να κατέχουν safe-pass πιστοποιητικό εξέτασης για την νόσο COVID-19. Οι τέσσερις θαμώνες καταγγέλθηκαν εξωδίκως με έκδοση εξώδικης ειδοποίησης πληρωμής του χρηματικού ποσού των 300 ευρώ.

Στον υπεύθυνο του υποστατικού αντίστοιχα, εκδόθηκε εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού των 500 ευρώ, αφού επέτρεψε στους τέσσερις θαμώνες να εισέλθουν στο χώρο χωρίς να είναι κάτοχοι safe-pass. Ο ίδιος καταγγέλθηκε και για το ότι λειτουργούσε το υποστατικό χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network