MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έστελναν σε φίλους εμπορεύματα υπεραγοράς από την εταιρεία που δούλευαν… free. 2 συλλήψεις στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Φέρονται να έστελναν εμπορεύματα υπεραγοράς από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν, χωρίς πλωρωμή σε πρόσωπα του περιβάλλοντος τους – Φόρεσαν χειροπέδες μία 52χρονη και μία 36χρονη στη Λεμεσό – 22 χιλιάδες ευρώ ο λογαριασμός…

Εκμεταλλεύονταν την εργασία τους και έστελναν εμπορεύματα υπεραγοράς σε πρόσωπα του περιβάλλοντος τους αλλά χωρίς αμοιβή. Πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ η… λυπητερή.

Advertisement

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από 42χρονο Διευθυντή εταιρείας που ασχολείται με τη διαδικτυακή πώληση εμπορευμάτων υπεραγοράς, ότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε αρκετές περιπτώσεις είχαν σταλεί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών κιβώτια με εμπορεύματα σε διάφορα πρόσωπα, χωρίς να υποβληθούν μέσω του συστήματος της εταιρείας σχετικές παραγγελίες και βεβαίως χωρίς να γίνουν οι σχετικές πληρωμές.

Κατόπιν αξιολόγησης μαρτυρίας, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη δύο δυναικών, 52 και 36 ετών, για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από υπάλληλο εμπορευμάτων, αξίας 22 χιλιάδων ευρώ.

Όπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση, τα πρόσωπα στα οποία φαίνεται να είχαν σταλεί τα εμπορεύματα, είναι πρόσωπα του περιβάλλοντος των δύο υπόπτων.

Συμφωνα με τον 42χρονο παραπονούμενο, οι δύο ύποπτες είχαν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας και την εκπαίδευση για την έκδοση δελτίων αποστολής των εμπορευμάτων.

Εναντίον των δύο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, φόρεσαν χειροπέδες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal