MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες με τη θέληση της η ανήλικη λέει ο 24χρονος στην Πάφο. Τι ισχυρίζεται η ίδια

Advertisement

Sponsored by exness

Τον κατήγγειλε ότι δημοσίευσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της – Στο μικροσκόπιο των ανακριτών τα κινητά τηλέφωνα του υπόπτου – Υπό κράτηση για περίοδο 8 ημέρων – Τι είπε η ανήλικη για την υπόθεση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε το πρωί ο 24χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για την διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.

Advertisement

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης, που αντιλήφθηκε ότι γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διαδικασία για προσωποκράτηση του διεξήχθη σε κεκλισμένων τον θυρών διαδικασία. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 24χρονος παραμείνει υπό κράτηση για περίοδο 8 ημέρων.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο 24χρονος αλλοδαπός σε κατάθεση του στους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ισχυρίστηκε πως τις φωτογραφίες του τις έστειλε η ανήλικη με την θέληση της.

Η ανήλικη, καταγγέλλοντας την υπόθεση, παραδέχτηκε ότι με την θέληση της έστειλε φωτογραφίες στον 24χρονο, ωστόσο δεν του έδωσε το δικαίωμα να τις δημοσιεύσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, διασύροντας την.

Υπενθυμίζεται πως στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο επίσης παραλήφθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεν μπόρεσε

Protathlima