MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εσπευσμένα στο ΓΝ Λευκωσίας ο μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι. Βίαιη η σύγκρουση (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νεότερα για το νέο τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι – Προσπέρασε προπορευόμενο όχημα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο 36χρονης – Επιχειρούσε να στρίψει για την πολυκατοικία που διαμένει η οδηγός – Βίαιη η σύγκρουση – Μοιράστηκε στα δύο η μοτοσικλέτα – Δείτε εικόνες

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μεταφέρεται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση ο 35χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη στο νέο τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος οδηγός-της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας- κατευθυνόταν από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου-Δερύνειας, προς τα φώτα τροχαίας της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην οδό Κοραή, προσπέρασε προπορευόμενο όχημα.

Αποτέλεσμα, ήταν η βίαιη σύγκρουσή του με διερχόμενο όχημα της αντίθετης κατεύθυνσης, το οποίο οδηγείτο από 36χρονη, που επιχείρησε να στρίψει δεξιά, σε πολυκατοικία όπου διαμένει.

Χαρακτηριστικό της βίαιης σύγκρουσης, είναι όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, ότι η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, μοιράστηκε στα δύο, με αποτέλεσμα το ένα μέρος της να καταλήξει σε άλλο, διερχόμενο όχημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network