MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο φετινός Ιανουάριος. Καλύτερος μήνας της 10ετίας σε εισροή νερού!

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώ ακόμη βρισκόμαστε στα μέσα του μήνα – Στο 50% σχεδόν η αποθηκευμένη ποσότητα νερού στα φράγματά μας – Δείτε τους αριθμούς που φέρνουν αισιοδοξία

Advertisement

Οι βροχές του Ιανουαρίου αποδεικνύονται εξαιρετικά ευεργετικές για τα φράγματά μας, καθώς αν και ακόμη δεν έχει περάσει δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η εισροή νερού μέχρι τώρα είναι η καλύτερη για όλη τη δεκαετία!

Συγκεκριμένα, μαζί με τις εισροές που είχαμε χθες, η συνολική εισροή μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου έφθασαν τα 92.844 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, επίδοση που ξεπέρασε τον μέχρι χθες καλύτερο μήνα της δεκαετίας, Ιανουάριο του 2012, όπου η εισροή είχε φθάσει τα 92.634 ε.κ.μ νερού.

Μάλιστα, η συνολική εισροή για το φετινό υδρολογικό έτος είναι η τέταρτη καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, ενώ ακόμη είμαστε στον Ιανουάριο και απομένουν οι μήνες μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, στο φετινό υδρολογικό έτος έχουμε εισροή νερού που ανέρχεται στα 111.124 ε.κ.μ νερού. Καλύτερη υδρολογικό έτος της δεκαετίας είναι μέχρι στιγμής είναι το 11/12 με εισροή που ανήλθε στα 191.8 ε.κ.μ νερού, ακολουθεί το 09/10 με 140.2 ε.κ.μ νερού και μετά το 14/15 με 116.4 ε.κ.μ νερού.

Σε ότι αφορά την πληρότητα φραγμάτων, αυτή τη στιγμή έχει φθάσει το 48,2% με αποθηκευμένη ποσότητα 140.195 ε.κ.μ νερού. Την αντίστοιχη ημέρα πέρσι, βρισκόταν μόλις στο 14%!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network