MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Έσπασε» κατά την ανάκριση ο 42χρονος συζυγοκτόνος στην Πάφο. Ομολόγησε το έγκλημα

Advertisement

Sponsored by exness

Ομολόγησε το έγκλημα του ο Χουσεΐν Φαρούχ – Ο εν διαστάσει σύζυγος της 31χρονης από τη Συρία – Θόλωσε το μυαλό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και με αυτό σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του είπε στους ανακριτές

Ομολόγησε το έγκλημα ο Χουσεΐν Φαρούχ. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 31χρονης Γκαντα Αλ Νουρι που είχε δολοφονηθεί στην κατοικία της στην Πάφο και ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για διάπραξη του εγκλήματος ομολόγησε μια περίπου εβδομάδα μετά τη σύλληψη του και αφού έως τώρα αρνείτο επίμονα ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα.

Advertisement

Ο Φαρούχ «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε το έγκλημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φαρούχ έδωσε έναν ισχυρισμό ο οποίος εκτιμάται ότι δόθηκε για να διαφανεί ότι ενέργησε εν βρασμώ ψυχής. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι εξοργίστηκε όταν βρήκε την εν διαστάσει σύζυγο του μαζί με συμπατριώτη του τον οποίο υποψιαζόταν ότι διατηρούσε μαζί τις ερωτικές σχέσεις. Όπως ανέφερε στην κατάθεση του θόλωσε το μυαλό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και με αυτό σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του.

Ο ισχυρισμός του δράστη δε φαίνεται να ευσταθεί σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι ανέφερε στους ανακριτές ότι πέταξε το μαχαίρι στον κάλαθο της κουζίνας. Μίλησε, επίσης, για τη διαδρομή της φυγής του προς τη Λεμεσό ενώ ομολόγησε ότι πέταξε το κινητό της εν διαστάσει συζύγού του στην περιοχή Απόστολος Ανδρέας Χαράκη, κοντά στον ποταμό Γαρύλλη, στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network