MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έριξε καπνογόνο στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οπαδός

Advertisement

Sponsored by exness

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε σήμερα αποκλεισμό από τα γήπεδα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, νεαρού οπαδού της ΑΕΚ Λάρνακας ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία για ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα που διεξήχθη στο ΑΕΕΝΑ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς  χώρους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία ορίστηκε για τις 23 Ιανουαρίου και παρουσίαση και παραμονή του σε Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή και οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης που συμμετέχει η ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο νεαρός είναι απαγόρευση μεταφοράς επιθετικού οργάνου, χρησιμοποίηση επικίνδυνων αντικειμένων, ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων και απόκρυψη προσώπου.

Ο 22χρονος νεαρός συνελήφθη ύστερα από εξασφάλιση μαρτυρίας μέσω του κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου για ρίψη καπνογόνου στο γήπεδο.

Ο νεαρός κλήθηκε χθες βράδυ στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Πηγή:KYΟΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal