MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό κατά οικίας στο Τραχώνι

Advertisement

Sponsored by exness

Ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού έξω από οικία στο Τραχώνι διερευνά η Αστυνομία των Βάσεων – Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης – Μικρές ζημιές στην οικία

Advertisement

Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού έξω από οικία στο Τραχώνι σημειώθηκε τα ξημερώματα. Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου ανακοίνωσε πως αναζητεί άτομο που έριξε εκρηκτικό μηχανισμό κατά οικίας στο Τραχώνι τα ξημερώματα σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου κλήθηκε στη σκηνή μετά την έκρηξη. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως είδε ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Η Αστυνομία των Βάσεων έχει επιβεβαιώσει πως ο μηχανισμός, που εξετάζεται από πυροτεχνουργούς, ρίφθηκε από έξω προς τον τοίχο της οικίας, προκαλώντας μικρές ζημιές.

Ο ανώτερος αστυνόμος των Βάσεων Ντίνος Πέτρου δήλωσε πως η Αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή στις 5 το πρωί αφού ειδοποιήθηκε για την έκρηξη έξω από οικία στο Τραχώνι. Πρόσθεσε πως δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και πως ένας αυτόπτης μάρτυρας έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Ανέφερε πως θα εξεταστούν τα όσα κατέγραψε κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης και θα γίνει έρευνα από σπίτι σε σπίτι στην περιοχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network