MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εργασίες από αύριο στον παρακαμπτήριο Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Εργασίες στον παρακαμπτήριο Λεμεσού ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων από την 1η μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, την περίοδο 1-7 Ιουλίου, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, από η ώρα 22:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα είναι κλειστές οι βόρειες λωρίδες του παρακαμπτήριου, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας, καθώς και η είσοδος στον παρακαμπτήριο από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου προς Λευκωσία.

Η διακίνηση της τροχαίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λευκωσία θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου, της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου και των οδών Κολωνακίου, Σπύρου Κυπριανού στη Γερμασόγεια και τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network