MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έργα στο οδικό δίκτυο… Η κατάσταση σε όλες τις επαρχίες και τι πρέπει να γνωρίζετε

Advertisement

Sponsored by exness

Η αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς  – Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε – Αναλυτικά η ανακοίνωση

Advertisement

Επαρχία Λάρνακας

Tμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι μήκους 2 Km περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από τις 29/8/2016 μέχρι τις 26/1/2017 λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Επαρχία Λάρνακας – Αμμοχώστου

Aπό την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, 2016 και για περίοδο δύο εβδομάδων περίπου, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Σαββατοκύριακων, τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Λάρνακας – Αγίας Νάπας) θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, διαμέσου ανοιγμάτων, ως επίσης και στις Λεωφόρους Νισσί και Αγ. Θέκλας από τις εξόδους Αγίας Νάπας και Σωτήρας.

Tην περίοδο 12/9/2016 – 23/9/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, εκτός Σαββατοκύριακου, στους δρόμους και αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας. Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επαρχία Λεμεσού

Tην περίοδο 1/8/2016 – 29/9/2016, θα διεξάγονται εργασίες από την ΑΗΚ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του πιο πάνω δρόμου θα μονοδρομούνται και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.

Επαρχία Λευκωσίας

Tην περίοδο από την Τετάρτη 10/2/2016 μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, 2016, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου και Νήσου σε μήκος 800μ., θα διεξάγονται τμηματικά εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και η μία λωρίδα θα κλείνει για την τροχαία κίνηση σε μήκος περίπου 150μ., ως ακολούθως: (α) Κλείσιμο στην ανατολική λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λατσιά προς Δάλι, και (β) Κλείσιμο στη δυτική λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Δάλι προς Λατσιά.

Aπό τη Δευτέρα 22/8/2016 μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2016, στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Καλιανών θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες μέσα στα πλαίσια του Έργου «Αποχετευτικό Δίκτυο Σινά Όρος – Καλιάνα . Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του δρόμου κατά διαστήματα θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται αναλόγως, μέσω των παρακείμενων οδών Κωνσταντινουπόλεως, Γιάννου Κρανιδιώτη, Χανίου και Παναγίας Ιαματικής.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network